Willkommen Welcome Benvenuti
  Willkommen           Welcome           Benvenuti  

 

       kerkojpune.eu

 

Eshte ofruesi me i madh i sherbimeve te tregut te punes ne Evrope per shtetasit e Shqiperise, Kosoves, Malit te Zi e Maqedonise. Disponon nje rrjet te gjere kompanish punedhenes direkte, agjensish  dhe zyrash ndermejetesimi, 160 te tilla me vendndodhje vetem ne Gjermani. 

Stafi yne ka per qellim lidhjen e drejteperdrejte te punekerkuesit me punedhenesin e anasjelltas dhe eshte i specializuar sic pershkruhet me poshte.

 

Me kete projekt i kemi vene detyre vetes te ndihmojme dhe shoqerojme bashkeatdhetaret ne realizimin e enderrave te tyre, sipas motos "jeto endrren, mos enderro jeten!" Perkushtimi yne eshte qe njerezit kudo ku ndodhen aktualisht apo nese ndjehen te kufizuar ne mundesi, me ndihmen tone te nisin nje jete re ne nje vend te ri ne Evrope apo mbare boten, nese e deshirojne.

 

Projekti nisi nga nje ide e vogel e nje deshire e madhe. Vullneti per ndryshim e beri te mundur, realitet. Deshira per te punuar dhe vullneti per tu kualifkuar eshte celesi per suksesin tuaj. Per te tjerat kujdesemi ne.     

 

"KAM NJE ENDERR ... "                ose                 "I HAVE A DREAM..."

                                                                                                                             

 

Sherbimet kryesore qe ofrojme jane:

 

 • konsulence biznesi ne Gjermani apo shtet tjeter evropian
 • shit-blerje biznesi,
 • dezajnim, ristrukturim dhe pershtatje te aktivitet sipas nevojave tuaja
 • regjistrim biznesi ne Gjermani apo ne cdo shtet tjeter evropian
 • suport per zhvillim biznesi
 • suport dhe mundesi financimi per aktivitete ekzistuese ose per start-up
 • keshillim per karriere
 • ndermjetesim kontrate pune
 • ndermjetesim vende trajnimi profesional
 • ndermjetesim per studime dhe kerkime shkencore
 • kerkim dhe sigurim te nje vendi pune apo trajnimi profesional
 • keshillim per shkollim profesional
 • organizim formalitesh per te marre leje qendrimi per punesim
 • aplikim leje per ushtrimin e profesionit
 • aplikim per njohje diplomash 
 • kerkim dhe sigurim te nje vendbanimi me qera, pasuri te patundshme per blerje
 • korrespondence sipas nevojave (me zyra administrate, me avokat, punedhenes, etj) 

 

Kush mund te perfitoje nga sherbimet tona ?

 

 • biznesmene, afarist si dhe freelancer, kontraktues te pavarur
 • profesioniste te kualifikuar me eksperience pune
 • kuadro
 • Individe pa eksperience pune qe ndjekin apo duan, ose kane perfunduar:
  • shkolle te mesme profesionale
  • shkolle te larte profesionale ose universitet
  • studime pasuniversitare
  • studime dhe kerkime shkencore

Fushat dhe drejtimet e profesioneve qe mundesojme:

 

 •     Shkenca natyrore
 •     Inxhinjeri
 •     Informatike
 •     Profesionale elektrike, elektronike, mekanike
 •     Mjekesi  
 •     Personel akademik     
 •     Gjuhe te huaja
 •     Art
 •     Ndertim
 •     Biznese nga fusha te ndryshme

Tel/WhatsApp +491748523337

E-Mail:  aplikim@kerkojpune.eu

* Konform ligjit te ri evropian (EU-DSGVO) per ruajtjen dhe perpuninimin e te dhenave personale te lutem bashkangjit kete tekst ne e-mailin tend:

“Konfirmoj se te dhenat qe po ju dergoj, jane te dhenat e mia personale, jane të sakta, të vërteta, te plota dhe aktuale. Gjithashtu jap miratim per ruajtjen elektronike, perpunimin dhe perdorimin e te dhenave te mia personale, dhe prej paleve te treta per qellim te aplikimit dhe realizimit te kontaktit. Jam i informuar, qe kete miratim mund ta terheq ne cdo kohe duke ju deguar nje e-mail me titull „anulloj aplikimin tim te dates (....) dhe miratimin per te dhenat personale“.

 

Nese profesioni apo dega e formimit tend profesional/shkollor nuk gjendet ne kete liste, na kontakto qe te       informohesh nese ke mundesi gjithashtu per punesim/shkollim. 

Vini re: Per realizim si me siper permendur duhet respektuar kushti "persona pa ndjekje penale"

 

 

Ihre Formularnachricht wurde erfolgreich versendet.

Sie haben folgende Daten eingegeben:

Kontakto

Bitte korrigieren Sie Ihre Eingaben in den folgenden Feldern:
Beim Versenden des Formulars ist ein Fehler aufgetreten. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.

Hinweis: Felder, die mit * bezeichnet sind, sind Pflichtfelder.

Achtung:                                                Wir sind nicht immer vor Ort.   Bitte Termin vereinbaren, vor Ihrer Anreise!

Please note:

We are not always personally on site. Please arrange a meeting with us!

Druckversion Druckversion | Sitemap Diese Seite weiterempfehlen Diese Seite weiterempfehlen
© Silvana Doka - Handel, Vermittlung, Dienstleistung